maanantai 27. huhtikuuta 2015

13 päivää leikkauksesta

Tuntuu aivan typerältä kävellä kepeillä kun jalka ei ole ollenkaan kipeä! Huomenna on kulunut 2 viikkoa leikkauksesta, eli vielä 4 viikkoa kepeillä....
Kontrollikäynti on 28.5 ja silloin otetaan röntgen ja vissiin opetetaan mua kävelemään :D Saattaa kyllä olla että heivaan nuo kepit jo tiistaina 26 pvä kun leikkauksesta on kulunut tasan 6vk. Ainakin jos toipuminen jatkuu samaa rataa mitä tähänkin mennessä.

Eilen olin jaloillani (jalallani hehe) melkein koko päivän. Päivällä leikattiin pensaita ja puita pihalla ja illalla siivottiin yläkerran huoneen. Kahdeksan maissa illalla varpaat oli melko turvoksissa, joten oli vähän epämukava olo, mut ei paha.

Särkylääkettä otin viimeksi perjantaina illalla ja sekin vaan "varmuuden vuoksi". Lauantaina kävin saunan alalauteilla, en viitsinyt ihan saunoa kun tikit näkyy vielä. Niistä ei kyllä ole paljoa enää jäljellä, jospa ne siitä katoaisi kohtapuolin.

Jalassa on sellanen tunne välillä, vaikea selittää. Välillä tuntuu että vetää suonta ja välillä tuntuu melkein niinkuin niveltä kutittaisi. Haavaa kutittaa vähän väliä, mutta ei mitenkään mainitsemisen arvoisen paljon.

Hermo menee noihin keppeihin kun mitään ei voi tehdä ja on kömpelö ja avuton olo.
Ja ainiin! Mun vasemman jalan pohjelihas on kadonnut kokonaan :D Jalka on aivan järkyttävän näköinen, sellanen rimppakinttu! Ja kun tunnustelee molempia jalkoja niin oikea pohje on aivan kova ja vasen sellanen löllö! Hyi että mä oisin laiha ja ällön näköinen jos ei olis lihaksia!



Ei tästä kuvasta edes näe miten kamalan näköinen tuo vasen pohje on!

Aika jämptin näköinen! (Ja mun oikea jalka ei oo oikeesti noin paljon isompi mitä vasen)

Lakkain kynnet pinkiksi jotta ne sopis kipsin kanssa yhteen, mut ei se väri sitten ollutkaan ihan sama..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti