perjantai 24. huhtikuuta 2015

10 päivää leikkauksen jälkeen

Sen jälkeen kun otin haavasiteen pois niin jalassa levisi turvotus ja mustelma. Turvotus on laskenut päivä päivältä, mutta mustelma levisi hiljalleen ja vielä maanantaina se levisi yli nilkan. Koko jalka aivan keltainen ja jalan alapuoli sininen. Nyt mustelma on kuitenkin enemmän lähdössä kuin tulossa ja turvotuskin on laskenut paljon. Tänään näkyy jo jalan verisuonet.

Eilen otin Panacodin ainoastaan aamulla. Viikonlopusta lähtien olen ottanu aamuin-illoin ja pari kertaa päivälläkin. Eilen en ottanut illalla, mutta heräsin yöllä klo. 2 eikä uni tullut, joten kävin juomassa ja otin samalla Panacodin. Tänään en ole ottanut vielä Panacodia.

Haava on tosi siistin näköinen, tikit melkein sulaneet. En tiedä uskallanko vielä huomenna mennä saunaan, mutta viimeistään ensi viikolla kun leikkauksesta on kulunut kaks viikkoa.

Toissapäivänä join ensimmäisen oluen 1,5 viikkoon ja ai että oli hyvää :D En ole viitsinyt juoda mitään kun oon syönyt niin paljon noita kolmiolääkkeitä :)

Niin ja nilkka taipuu melkein yhtä hyvin mitä terveen jalan nilkka, joten jumpasta on ollut hyötyä. Kipsi painaa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti