torstai 5. marraskuuta 2015

Vaivasenluuleikkaus take two

Ilmeisesti jäi vähän tuo jalkapäivittäminen kun pääsi tolpilleen keväällä! Tarkoitus oli kirjoitella itelleni vähän tuntemuksia muistiin, mutta ei tämä dokumentoiminen nyt ilmeisesti ole ihan vahvimpia puoliani.. No kuitenkin, nyt on toinenkin jalka leikattu.
Tänään on torstai ja jalka leikattiin maanantaina. Sama leikkaus, mutta nyt leikkaus kesti n.50min. kun viimeks siinä ei ymmärtääkseni mennyt kuin reilu 20min. Ja tähän jalkaan on laitettu pidempi ruuvi (50mm), pitää kysyä syytä tarkistuskäynnillä.
Ero kevään leikkaukseen oli ensinnäkin nukutuksessa, nyt se ei tuntunut niin pahalta nukahtaa ja heräämisen jälkeen en ollut yhtään niin sekaisin mitä viimeksi, eikä ollut paha olokaan! Sain esilääkityksenkin mitä en muistaakseni saanut viimeksi. Oli ihan upea olo ja olin illalla niin hyvällä tuulella että alko vituttaa :D
Kipulääkitys on ollut vähän eri tällä kertaa, sain Targeniciä 12 välein ja sen päälle oon syöny antin Paramaxeja, ihan luvalla siis. Eilen otin kuitenkin Panacodia illalla kun on ollut niin ilkeän tuntunen tuo jalka ja nukuin yön paljon paremmin! Aamulla otin taas Panacodia ja se tepsii paljonpaljon paremmin tuohon kipuun mitä nuo toiset lääkkeet. Onneksi hoksasin vaihtaa Panacodiin jo eilen vaikka olisi ollut vielä pariksi päivää tuota Targeniciä. Eikä vielä ainakaan ole väsyttäny niin paljon nuo lääkkeet mitä viimeksi :)
Nyt pitäisi ottaa tuo laastari pois ja alkaa suihkuttelemaan jalkaa, mikä tarkoittaa että nyt se alkaa turpoamaan ja sinertämään, odotan innolla minkänäkönen siitä tulee! Viimeksi oli niin jäätävän värikäs haha :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti